PHOENIX KVALITETA

Mi smo phoenix i proizvodnja računala za nas nije samo posao, već strast. Naša ljubav prema procesorima, grafičkim karticama, kućištima i ostalim komp​onentama traje već 25 godina tijekom kojih smo proizveli preko 100.000 računala. S ponosom ističemo da uz znanje i iskustvo koje imamo u svoj posao ulažemo i veliki trud kako bi kreirali računala besprijekorne kvalitete. Naš brend phoenix predstavlja kvalitetu i najbolju kupnju u svakoj kategoriji.

TESTIRAMO. I TO OZBILJNO.

Svako phoenix računalo podvrgnuto je zahtjevnim dijagnostičkim testovima pod punim opterećenjem. Performanse moraju biti bez premca, a kontrolira se stabilnost te se isprobavaju sve funkcije i svi priključci. Kada računalo prođe sve naše testove sigurni smo da će bilo koji zadatak kojem ga podvrgne kupac za njega biti dječja igra.

SERVIS I JAMSTVO

Stojimo iza svakog našeg računala, a servisi su nam prioritet. U slučaju kvara maksimalno izlazimo u susret kupcima, a eventualnu dostavu za servis i sa servisa pokrivamo u oba smjera.
90% reklamacija rješi se isti ili slijedeći dan nakon što je računalo stiglo na servis

U slučaju da neispravnu komponentu ne možemo zamijeniti za istu, uvijek ugrađujemo bolju komponentu. Nikad ne servisiramo na štetu kupca.
Imamo stručan, brz i fleksibilan servis koji brzo odgovara na upite j javlja se na telefone.vijek nas možete nazvati, ako trebate pomoć ili svijet.

Dajemo puno jamstvo na naša računala u trajanju od 2 ili 3 godine (ovisno o seriji) bez potrebe za redovnim servisima.  

KUĆIŠTA

Kućištima posvećujemo posebnu pažnju. Ona su uvijek od najkvalitetnijih materijala, veće debljine od standardnih. Gdje je moguće ugrađujemo prozirne stranice od kaljenog stakla te led rasvjetu koja upotpunjuje dojam. 

Uredske i poslovne serije naših računala diče se tihim Kućištima s minimalnim osvjetljenjem kako bi rad bio što ugodniji. Sve ove komponenete pažljivo biramo i dimenzioniramo pa su naša računala pouzdanija, trajnija i stabilnija od sličnih koja možete pronaći na tržištu.